2/2/09

Just Brothers Vs. Fatboy Slim

Aquest Déu que probablement no existeix sap que sento un gran respecte per Norman Cook. Des d'aquells temps d'idolatració als Housemartins fins a l'actual Fatboy Slim hi he anat entrepussant constantment en qualsevol de les seves reinvencions, sigui com a Beats International o Freak Power.
Diuen les llengües (i només cal escoltar els seus discs o sessions com a dj per adonar-se'n) que aquest senyor té una col.lecció impressionant de vinils. Quin plaer deu ser tenir-lo com a amic i perdre's dins la seva sel.lecció de singles de Northern Soul.
Alguns discjoqueis tenen cert recel a fer públic allò que punxen. En Norman però, lluny d'egoismes i plénament conscient de la seva dependència professional de les fonts que beu, sovint mostra la portada del disc que sona al seu públic. Estic completament segur que si li pregunteu d'on va treure la inspiració per parir 'the rockafeller skank', un dels temes que el va catapultar a l'estrellat, no dubtarà a afirmar que els Just brothers en tenen tot el mèrit, potser fins i tot us indiqui on en podeu trobar una còpia i us animi a escoltar-lo, no només el tema 'sliced tomatoes' en qüestió, deu temes més de deu artistes diferents si cal.
versió o reinvenció, vet aquí un gran parell de temes.

Just Brothers - Sliced Tomatoes:


Fatboy Slim - the rockafeller skank: