30/11/08

Vídeo musical | The Last Shadow Puppets

Reconec que no simpatitzo amb aquesta mena de grups com ara els Last Shadow Puppets. De fet, el que passa és que no coincidim enlloc i, quan això succeeix, els ignoro perquè ja tinc prou feina a abastar tota la música que m'agrada, la que encara vull conèixer i, sobretot, la que em queda per escoltar. Llegir una entrevista amb ells al penúltim exemplar de la revista Mojo tampoc no ha ajudat ha pujar-ne la cotització. Són molt joves, 22 anys, com qui diu encara viuen a casa dels pares, es pentinen amb clares referències mod, i les influències que reconeixen són les òbvies després de veure el vídeo, la música dels anys 60. Tota la dècada, però.

El grup el formen Alex Turner dels Arctic Monkeys i Miles Kane dels Rascals i és un projecte paral·lel a les seves respectives bandes. La història va començar quan l'anterior grup d'aquest segon, els Little Flames, van fer de teloners dels Artics Monkeys durant la seva gira de debut. Això va ser l'any 2005. Des de llavors són dos amics íntims que estan creixent i aprenent plegats en un format, per la formació poc habitual de duet i en les tasques conjuntes de composició, molt diferent al de les bandes que lideren. Als crèdits sempre apareixen tots dos (com Lennon & McCartney) però la que nosaltres hem triat és de Miles Kane.

Perquè enganyar-nos, Standing Next to Me és un gran, gran tema. I recordeu, no són ni els Walker Brothers ni el Dúo Dinámico, són The Last Shadow Puppets.



The Last Shadow Puppets - Standing Next to Me EP - Standing Next to Me

1 comentari:

Arnau Sabaté ha dit...

no els hagués pas escoltat mai pero el vidio mola!