29/11/08

los Canarios - Peppermint Frappé [1967]


Fa temps que tinc un deute molt gran amb certes persones. Un dels primeríssims post que es van publicar en aquest bloc aviat farà un any va ser sobre aquesta maravellosa banda espanyola de soul/rock progressiu anomenada 'Los canarios' i sorprenenment, aquell post que podeu llegir clicant aquí, s'ha convertit en certa manera en l'abanderat del bloc, ja que és el que rep més consultes a través de Google. Això i el fet que els darrers mesos he pogut aconseguir la gran majoria dels singles originals d'aquest banda gracies a un parell de gentil homes -i d'aquí el meu etern agraïment i deute- crec que ha arribat el moment de celebrar, en certa manera, un prematur primer aniversari del bloc, gracies sobretot a l'esforç i dedicació de MalcomBowie i els seus sempre genials posts.
És així doncs que hem decidit penjar setmanalment (i per ordre més o menys cronològic) tots els singles d'aquesta banda encapçalada per Teddy Bautista, que per si no ho sabieu (jo ho he descobert fa poc) també va participar a la versió espanyola de 'Jesucrito Superstar' conjuntament amb Camilo Sesto -això ja us pot donar una idea del troç de veu que lluïa aquest senyor- abans de convertir-se en director de la SGAE.

Així que sense més preambuls, aquí sota trobareu el primer single, aquells antics discs de set polçades que només incloïen una cançó per cara. En aquest cas es tracta de 'Peppermint Frappé' (cançó inclosa a la pel.lícula homònima de Carlos Saura i que originariament es deia 'The Incredible Miss Perryman') com a cara A i 'Keep on the right Side', un tall de pur soul clàssic com a cara B. Teniu la caràtula inclosa a la mateixa carpeta.


(aquí podeu veure l'extracte de la pel.lícula on apareix la cançó amb Geraldine Chaplin i José Luis López Vázquez)

La setmana que ve 'Get on your Knees/Trying so hard'.

descarregar el single

2 comentaris:

malcombowie ha dit...

ei, molt xulo, molt. gràcies. aquests dies jo també pensava que newton town es mereixia quelcom especial (pels 100 posts). les gràcies són meves per haver-me convidat a participar-hi. m'ho passo molt millor del que mai hagués pensat. i gràcies també per compartir-ho amb qui ens ha aconseguit els vinils. sí, un gentil home.

Jordi Sabaté ha dit...

de res noi, que més puc fer? gracies a tu de fet