3/5/09

Jenny Dee & the deelinquents + els Trons, Sala Sidecar, 9 de maig



Està bé això de descobrir nous grups perquè sempre duen alguna sorpreseta amagada. Si l'altre dia presentava aquesta maravellosa banda de garatge català anomenada 'els trons', ara descobreixo que el proper dissabte 9 de maig acompanyaran a 'Jenny Dee & the deelinquents' en la seva presentació barcelonina a la Sala Sidecar.
No en se massa cosa d'aquesta nova banda de soul vocal femenina, però sembla que tenen totes les paperetes de ser la nova sensació dins d'aquesta espiral revival. Alguns s'aferren a no deixar passar el temps, musicalment parlant, i jo me n'alegro.
'Jenny Dee & the deelinquents' és una banda de Boston Massachusets que fa poc es passeja pels escenaris. Per ara ja compten amb un single al mercat i un nou llarga durada que aviat veurà la llum, produït per Matt Beaudoin i Ed Valauskas, els mateixos que van ajudar a L'Eli "paperboy" Reed a arribar on és ara. No es casualitat doncs que hagin tocat junts en alguna ocasió.
Feu una volteta pel seu myspace, us sorprendran.

1 comentari:

malcombowie ha dit...

Big Ol'Heart té un regust a Eli total, però la que realment m'ha agradat és la versió dels Flamin' Groovies. Encara que ara està sonant Let Me Go i tampoc no està gens malament....